Persoonlijke update: tijd om eens even bij te praten

Curacao-abc eilanden-Grote Knip-strand

De laatste tijd krijg ik vaker dezelfde vraag. ‘Lin, gaat alles goed? Ik zie niets meer voorbij komen op Facebook. Of ben je te druk met je werk als Travel Counsellor?’.

Allereerst: goed om te weten dat ik gemist word. Tenminste, zo interpreter ik het maar;-). Ik snap dat iedereen regelmatig een flinke dosis reisinspiratie nodig heeft. Maar ik ben er nog hoor, don’t worry.

Alleen vliegen de dagen soms voorbij, lig ik in februari een tijdje flink ziek op de bed en ben ik steeds drukker met mijn nieuwe job.

De stand van zaken

Ik ben nu een paar maanden bezig als Travel Counsellor en timmer langzaam aan lekker aan de weg. Ik krijg leuke aanvragen binnen en reis soms op dezelfde dag van Italië naar mooie verre oorden. Super leuk deze afwisseling.

In de uren dat ik niet met mijn neus achter de laptop zit, ben ik in de actieve modus om te flyeren. Ik dacht dit ‘wel even’ te doen, maar alleen onze wijk is toch al groter dan ik had verwacht. Ik heb dus nog wel een paar wandelingen voor de boeg.

Maar de zonnige dagen zijn in aantocht, dus dat komt helemaal goed. En het allerleukste is dat ik er ook een aanvraag door heb gekregen. Ik wandel dus niet voor niets spierpijn in mijn benen.

Conferentie Travel Counsellors in maart

Een aantal weken terug had ik mijn eerste echte grote vuurdoop in Travel Counsellors land. Een weekend lang inspirerende sprekers, leuke contacten met andere Travel Counsellors en een spetterend galafeest. Een korte samenvatting van het weekend.

Op zondag zat ik moe, maar enorm voldaan in de auto naar huis. Een hoofd vol informatie, zin om mijn eigen bedrijf verder op te bouwen en na thuiskomst vooral niets meer te doen. Dacht ik…totdat ik een smsje van een klant uit Cuba kreeg en toch aan de bak moest.

Travel Counsellors

Studiereis Cyprus

Ja, je leest het goed. Ik ga naar Cyprus. MORGEN. Komende nacht verschijn ik met dikke, kleine ogen op Schiphol om in te checken voor vier zonnige dagen Cyprus. De eerste keer naar dit eiland is al een tijdje terug, dus ik ben heel benieuwd hoe ik het dit keer ervaar.

Bij het schrijven van mijn vorige blog werd ik niet heel vrolijk van mijn foto’s, dus dit keer dan maar in de herkansing. De batterij hangt nu ieder geval aan de oplader, dus de voorbereiding draait op volle toeren.

Ik word bovendien al helemaal vrolijk bij de gedachte aan de komende nachten in het hotel. Dat hotel…ziet er gewoon perfect uit. Er zijn zelfs kamers met een private swimming pool, om bij weg te kwijlen. Normaal gesproken niet het type hotel waar ik zelf overnacht, maar daarom zeker zo leuk om mee te maken én het vervolgens te adviseren aan klanten.

Cyprus-rots van Aphrodite

Nieuwe website Meisje van de Wereld

Vijf maanden geleden kocht ik een nieuw thema voor mijn website. En daar is alles mee gezegd, want er is nog verd*md weinig mee gebeurd. De huisstijl en logo zijn wel zo goed als klaar, maar nu is het tijd om de website te vullen met tekst en foto’s.

Ik voel een project aankomen voor wanneer ik terug kom uit Cyprus. Al ligt er ook nog een project te wachten dat ‘kamer opruimen zodat ik er een kantoor van kan maken’ heet.

Vakantieplannen Italië

Ook de vakantie is in de tussentijd geregeld, want in juni gaan we naar Italië. Tot nu toe levert het vooral verbaasde blikken op van iedereen. Italië is blijkbaar te gewoon en te dichtbij. Als ik eerlijk ben, had Vietnam wel de voorkeur, ook al ben ik dol op Bella Italia. Maar net starten met een onderneming betekent soms ook dat niet alles kan. En Vietnam loopt vast niet weg.

We gaan eerst een week de omgeving van het Gardameer verkennen. Na velen bezoeken aan het land van de pasta en pizza is dit pas de eerste keer dat ik hier naartoe ga. Dan pakken we de boot naar Sardinië en verblijven we hier ook nog een week.

En naar dit eiland ben ik erg benieuwd. Nu ik me er steeds meer in verdiep, ben ik er al van overtuigd dat een week veel te kort is. Het eiland is stiekem best groot en ik zie knusse agriturismo’s voorbij komen, sfeervolle plaatsen en stranden met turquoise water.

Tas inpakken

Tot zover de korte update. Binnenkort natuurlijk nog veel meer nieuws over Cyprus en andere mooie reisverhalen. En wil je de komende dagen op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram of mijn Travel Counsellors pagina op Facebook.

Ik ga beginnen aan mijn hobby: mijn tas inpakken. Het blijft een drama.

Tot snel!

7 Reacties

  1. Klinkt erg druk maar heel leuk allemaal en fijn dat het zijn vruchten afwerpt, dat rondlopen met flyers! Dan heb je die break wel even verdiend. 🙂 Erg is dat he, als je een blog wil maken, maar je vindt de foto’s niet meer mooi, omdat je ze laaaaang geleden maakte. Zo moet ik ook nodig naar een aantal plekken terug, haha. Fijne tijd op Cyprus gewenst!

  2. Leuk om te horen dat je bedrijf begint te lopen! Slim om te flyeren. Briefjes in de supermarkt heb je vast ook al geprobeerd?

    Veel plezier op Cyprus!

  3. Hopelijk met het zonnetje loop je binnenkort met plezier die laatste flyerrondes in de buurt. 🙂 Heel leuk dat er ook effectief werk is uitgekomen seg! Veel succes en plezier ermee!!

  4. Joe, daar ben je weer! 🙂 Heeeeerlijk dat je morgen naar Cyprus gaat, heel veel plezier! En heel herkenbaar, die oude flutfoto’s… haha. Ik moet de helft van mijn reizen uit het verleden nóg een keer maken vrees ik…!

  5. Leuk weer Linda! Veel plezier op Cyprus. X

  6. Leuke update, fijn dat het goed gaat met je bedrijf! Cyprus klinkt goed en ik zag dan ook mooie foto’s voorbij komen op Instagram. Leuke plannen ook voor Italië!

  7. Hopelijk heb je het lekker gehad op Cyprus (als ik Facebook mag geloven wel hè?) en succes alvast met het project/de hel die een nieuw thema heet haha! Ik ben er laatst aan begonnen en vorige week kon ie eindelijk online. Ik zie soms nog steeds schoonheidsfoutjes, maar het merendeel werkt en dat voelt heerlijk! Mocht je tegen kleine dingetjes aanlopen, ik zweer inmiddels bij Fiver (waar Edith het tijdens de bloggersmeeting over had). Zoals ze al zei: je geeft je probleem door, je gaat slapen en als je wakker wordt werkt alles weer!

Laat een reactie achter