Over Linda

Wie is Meisje van de Wereld?

Mijn naam is Linda, 32 jaar en woonachtig in Den Bosch. Hier woon ik samen met Martijn, waar ik sinds augustus 2013 mee getrouwd ben. We hebben de laatste jaren al flink wat mooie reizen mogen maken. En vindt Martijn het wel eens een keer genoeg, dan heb ik gelukkig nog hele reislustige vriendinnen.

Er zijn mensen die niets om reizen geven. Tot die categorie hoor ik overduidelijk niet. Tijdens mijn toeristische opleiding vertrok ik in het eerste jaar voor een stage van negen weken naar Frankrijk. Ik kreeg de smaak te pakken en in het laatste jaar ben ik voor mijn afstudeerstage zes maanden naar Curaçao geweest. Wat een geweldige tijd was dit! Na het afronden van mijn opleiding heb ik vervolgens drie jaar in de reisbranche gewerkt. Het was het begin van het enige, echte reisvirus.

Reis favo’s

Samen met Martijn reis ik graag rond met een auto om zelf te kunnen gaan en staan waar we willen. Al is dat niet in alle landen haalbaar, aangezien je dan je leven niet veilig bent wanneer je zelf rond rijdt. Onderweg verblijven we bij voorkeur in kleinschalige en sfeervolle hotels. Het hoeft niet chique te zijn, maar wel comfortabel. Ook een leuk design hotel of iets heel bijzonders, zoals een vliegtuig, zoeken we graag op.

Spaanstalige landen zijn bij mij vaak favoriet. Door alleen de taal al te horen krijg ik al die heerlijke reiskriebels. Midden-Amerika en het Caribisch gebied bezoek ik daarom met veel plezier. Maar dat wil niet zeggen dat het daarbij op houdt. Graag zoeken we de variatie op van verschillende culturen in verschillende werelddelen. En is het nog geen tijd om op reis te gaan? Dan gaan we tussendoor met alle liefde een weekendje weg. Een leuke stedentrip in binnen- of buitenland is tenslotte nooit mis.

Travel Counsellor

Van mijn passie ook mijn beroep maken. In december 2015 schreef ik mijzelf in bij de Kamer van Koophandel om als Travel Counsellor aan de slag te gaan. Elke dag zit ik met mijn neus in de reizen om voor klanten de meest uiteenlopende reizen samen te stellen. Van weekendjes weg tot aan strandvakanties en verre rondreizen. Heerlijk om elke dag mee bezig te zijn.

Waarom een reisblog?

Hoe leuk is het altijd om tips te krijgen van andere reizigers die op een bestemming zijn geweest? Ik vind het erg prettig. Deze ervaringen lees je niet terug in een reisgids. Daarom ben ik begonnen met deze blog. Om anderen te inspireren en mooie reistips mee te geven. Hopelijk beleef je dan net zo’n mooie tijd als wij hebben gehad!

4 Reacties

  1. Hey, ik heb jou genomineerd voor de Liebster Award! Bekijk mn laatste blogpost om te zien wat je kunt doen. Keep up the good work! Xx
    http://www.dutchonthemove.com

    1. Dat is echt toevallig, want ik zat net jouw blogpost te lezen;-) Ik ga ermee aan de slag!

  2. Hoi Linda! Complimenten! Wat heb je een leuke blog en schrijf je leuk! (Ik heb je blog net ‘ontdekt’ ;-))

    1. Hoi Bea, wat leuk om te horen! Dank je wel:-)

Laat een reactie achter