Klaar voor het nieuwe avontuur!

Travel Counsellors

Morgen begint het voor mijn gevoel echt. Dan start mijn training van vier dagen bij Travel Counsellors. Ik heb er enorm veel zin in en na onze reis naar Zuid-Afrika kan ik er helemaal tegenaan. Al was het de laatste dagen toch nog wel een beetje hectisch.

Aan de slag

Na terugkomst kan ik meteen aan de slag. Tijdens onze vakantie krijg ik de vraag om de training een week eerder te volgen in verband met het grote aantal aanmeldingen. Geen probleem, dan kan ik alleen maar eerder starten. Alleen moet ik wel gelijk aan de bak.

E-learnings volgen, nog een paar puntjes op de welbekende ‘i’ voor mijn ondernemingsplan en een aantal voorbereidingen treffen voor de training. Ondertussen ben ik bezig met regelen van een boekhouder en moet ik het UWV achter de broek aan zitten.

Volgende week hoop ik mijzelf dan echt in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Mijn ondernemingsplan ligt bij het UWV en zodra ik goedkeuring krijg, mag ik me gaan inschrijven. Dan kan ik echt helemaal los. En het is een reden om weer een fles champagne open te trekken.

Eerste reis gaat naar Thailand en Cambodja

Helaas, het is geen reis voor mijzelf. Voorlopig ben ik nog planloos. Maar een goede vriendin van mij en haar vriend hebben wel te gekke plannen. Ik duik dus van de week tijdens de training in het Aziatische leven om een geweldige reis voor hen uit te stippelen.

Via via hoor ik van vrienden dat ze mijn naam al tippen bij vrienden en familie. Daar heb ik echt helemaal niets op aan te merken, dus ga vooral zo door.

Op naar Den Haag

Morgenochtend rijd ik waarschijnlijk eerst gelijk de file in om richting Den Haag te vertrekken. De wasjes van Zuid-Afrika zijn net goed en wel droog, dus het is zo tijd om weer opnieuw te pakken.

Ik houd jullie op de hoogte van mij ervaringen. En mocht je nog iemand zoeken die jouw reis kan regelen…dan ken ik nog wel iemand;-). Tot snel!

13 Reacties

 1. Spannend!!! Heel veel succes morgen. Dat alles maar soepel mag verlopen en je niet direct in de file komt 😉 Maar vooral ook veel plezier!

  1. Dank je wel!

 2. Succes morgen! Zo’n beetje de eerste dag van jouw nieuwe carriere dus heel veel succes én plezier morgen!

  1. Dank je wel!

 3. Ooooh wat leuk en spannend! Veel plezier en succes morgen!

 4. Heel veel plezier en succes!

  1. Dank je wel!

 5. Spannend. Veel succes. Enne ik hou je in gedachten als er ergens een reis geregeld moet worden ?

  1. Leuk, dank je wel!

 6. Leuk! En spannend tegelijk! Heel veel succes en plezier!

  1. Jazeker! Dank je wel:-)

 7. Veel succes! 😀

  1. Dank je wel!

Laat een reactie achter