Never again…een ping pong show in Thailand

‘Mijn collega heeft het over een ping pong show gehad. Daar moeten we volgens hem écht naartoe.’

Met deze woorden vertelt mijn vriendin enthousiast over de tip van haar collega. We doen verder geen moeite om te achterhalen wat het precies inhoudt. Blindelings gaan wij op dit advies in en stappen tijdens één van onze avonden nietsvermoedend een kleine ruimte binnen. Hier wacht ons een wel héél bijzonder spektakel.

Geen tafeltenniswedstrijd

De conclusie dat het niets met tafeltennis te maken heeft, trekken we al vrij snel. In plaats van een tafeltennistafel staat er een paal midden op het podium. We kijken een beetje onwennig om ons heen en nemen plaats op een lange bank aan de andere kant van de smalle ruimte.

In de tussentijd krijgen we wat te drinken en samen met de andere toeristen wachten we totdat de show begint. Het duurt niet lang voordat ons geduld wordt beloond. De show begint en binnen no time vallen onze monden open. Het rietje van mijn cola bungelt ergens onder aan mijn mond. OMG, waar zijn wij beland?

Van ping pong ballen tot aan bananen en naalden

De definitie ping pong show krijgt al gelijk vorm als we zien wat de jonge meiden met deze ping pong ballen doen. Deze balletjes zien plekken van het vrouwelijk lichaam waar deze niet voor bedoeld zijn. In de normale wereld dan. Ondertussen kronkelen de meiden om de paal op het podium heen.

Daar blijft het niet bij. Er komen bananen voorbij en niet veel later stopt één van de meiden iets naar binnen en trekt het langzaam weer eruit. Het is een lang stuk touw met allemaal naalden eraan vast.

Néééééééééé! Ik weet gewoon niet waar ik moet kijken. Ik voel me op en top een plattelandsmeisje, die voor het eerst de wijde wereld verkent.

Tijd voor iets sterkers

Wellicht geen verrassing, maar wij halen het einde van de show niet. We vluchten naar buiten en realiseren onszelf dat we een tikkeltje naïef naar deze show zijn gegaan. Google bestond negen jaar geleden ook al, dus daar lag het niet aan.

We duiken de eerste de beste kroeg in, want op dat moment kunnen we wel een borrel gebruiken. De volgende keer dan toch maar weer naar een echte tafeltenniswedstrijd.

Ben jij wel eens (net zo naïef misschien) naar een ping pong show geweest?

P.s.: zoals je wellicht snapt, was de shock te groot om foto’s te maken. Gebruik dus vooral je verbeelding.

20 Reacties

 1. Hahaha ooooh Linda, wat een verhaal….! En ik vind het heel knap dat je er überhaupt nog een begeleidend plaatje bij hebt gevonden… 😉 Ik ben nog nooit naar een pingpongshow geweest, maar ik geloof dat ik na dit verslag sowieso maar even over sla. Help!

  1. Haha, dat plaatje was nog een uitdaging;-). En je mist er inderdaad niet zoveel aan hoor haha!

 2. Haha!
  Wij wisten gelukkig wel wat het inhield en ach, als ze daar hun geld mee verdienden vind ik het prima! Vond het er ook wel bijhoren om zo’n show daar te zien na al die verhalen! Maar goed, ga ook liever iets anders doen hoor 😉

  1. Tsja, je moet er maar je geld mee willen verdienen. De volgende keer sla ik deze show over!

 3. Haha, die laatste zin maakt het helemaal af. Ik had al eens van het ‘fenomeen’ gehoord 😉 Lijkt me echt niet voor herhaling vatbaar 😉

  1. Haha, zeker niet;-)

 4. Whahaha echt ik lig dubbel hierzo 😛 Ik zie vooral jouw gezicht heel levendig voor me met dat bungelende rietje. Verder wil ik alle gedachte van andere bungelende dingen vooral snel vergeten. In ieder geval weet ik nu waar ik niet heen moet mocht ik ooit voet op Thaise boden zetten 😛

  1. Haha, nee je mag het wel overslaan. De rest van Thailand is wel de moeite waard hoor!

 5. Hahahaha hilarisch! Heerlijk naïef maar juist daarom zo leuk :D.

  1. Ja lach maar;-)

 6. Haha heerlijk geschreven Linda! Ik ben nog nooit naar zo’n show geweest, maar ik had inderdaad al wat horrorverhalen gehoord van andere reizigers ;p

  1. Je mist er niets aan, dat is wel duidelijk;-)

 7. Hahaha!!! Eh ja hoor! Ook wij zijn er in getrapt een jaar of tien geleden. Vreselijk! En hier ook snel weggelopen. Wat een drama zo’n show. We wisten wel een beetje waar we heen gingen maar we waren met een groepje en de mannen waren wel heel nieuwsgierig, maar ook zij vonden het afgrijselijk!

  1. Haha, goed om te horen dat ik dus niet de enige was;-). Echt verschrikkelijk he…

 8. Ow echt, hilarisch verhaal, zie dat rietje al bungelend voor me en kan me er helemaal in verplaatsen. Ik ben nog nooit naar een pingpong-show geweest, maar kan me voorstellen dat meer mensen op die manier een leuke verrassing hebben gekregen al 🙂

  1. Ik denk dat ik vast niet de enige was inderdaad. Maar je mist niet zoveel hoor;-)

 9. Haha, ik heb een vermoeden wat het is, maar ook weer niet. Ik ben er nooit binnen geweest. Allereerst een beetje uit schaamte, maar ook omdat ik sommige dingen gewoon niet wíl zien.

  1. Geloof me, dit wil je ook niet zien haha!

 10. Verschrikkelijk he, de pingpongshow? Ik vond het zo naar om te zien. Die blikken van de meisjes. Je snapt dat ook ik al snel weer buiten stond. Verschrikkelijk…

 11. Hahahaha dit is wel hilarisch. Wij hadden dezelfde “tip” gekregen, maar ik had het wel even onderzocht. Wij zijn dus niet gegaan, sommige dingen wil ik niet zien 😉

Laat een reactie achter